Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2020.06.22
Kenőanyag nagykereskedést keres?

Aki kiskereskedelemmel foglalkozik, az tudja, hogy ha olcsón vásárol és magasabb áron ad el, akkor profitot realizál. A nagykereskedések lényege épp az, hogy a kiskereskedők dolgát megkönnyítsék, ami a beszerzési oldalt illeti, hiszen az áraik alacsonyak, cserébe viszont nagyobb mennyiségű áru megvásárlását várják el, ami miatt egy magánszemély számára nem elérhetőek. Kenőanyag nagykereskedésünk is épp így működik.

Amennyiben olajak forgalmazásával foglalkozó céget vezet, vagy épp most indítaná be vállalkozását, és olyan partnert keres, amely nem csupán a kedvező árakat biztosítja az Ön és minden ügyfele számára, de a folyamatos ellátottsággal és a széles, minőségi választékkal is a rendelkezésére áll, válassza kenőanyag nagykereskedésünket! Garantáljuk, hogy nem fog csalódni sem árukészletünkben, sem árainkban, és a szakértelmünkkel is meg lesz elégedve.

Kenőanyag nagykereskedésünk kínálatában gyakorlatilag mindenféle kenőanyag megtalálható, így a mezőgazdasági gépekhez, haszongépjárművekhez, autókhoz és motorkerékpárokhoz szükséges motorolajok, hidraulikaolajok, hajtóműolajok, kenőzsírok, ezek mellett pedig különféle adalékokat is forgalmazunk, de akár akkumulátorokat, sőt, fegyver kenőanyagokat is beszerezhet nálunk. Választékunk a világ legnagyobb márkáira épül, ám kisebb, manapság még kevésbé ismert cégek kenőanyagait is forgalmazzuk, hogy minél szélesebb kínálattal állhassunk ügyfeleink rendelkezésére.

A választék tehát széles, és ami kenőanyag nagykereskedésünk árait illeti, kifejezetten meg lesz elégedve velük, hiszen közvetlenül a gyártótól szerezzük be termékeinket. Ennek, illetve hatalmas készletünknek köszönhetően számos elégedett ügyféllel rendelkezünk, akik rendszeres vásárlóink. Amennyiben Ön is kenőanyag nagykereskedésünk mellett dönt, nagy valószínűséggel hamarosan ismét visszatér majd hozzánk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kenőanyag nagykereskedésünk iránt, tekintse meg választékunkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés