Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2020.07.31
Olaj nagykereskedelem: minden, ami olaj

Ha azt halljuk, olaj nagykereskedelem, akkor kenőanyagokra gondolunk, méghozzá igen nagy mennyiségben, amelyeket viszonteladók számára értékesítenek. Ez a megfogalmazás tulajdonképpen megállja a helyét, de csak nagyjából, hiszen az olajokat nem csupán kenésre lehet használni.

Egy olaj nagykereskedésnek minden vásárlói igényre fel kell készülnie. Ennek köszönhetően nem csupán a motorolajok széles választékát találhatjuk meg egy olaj nagykereskedés kínálatában, de többek között a mezőgazdasági és a hidraulikaolajokat is, sőt, akár a fegyverolajok is szóba jöhetnek, ha a speciális olajokra gondolunk. Minden ipari területnek megvannak a saját igényei, így a hajtóműolajok, vagy akár a speciális, kizárólag egyes járműtípusokhoz, illetve gépekhez használható olajok is beszerezhetőek egy professzionális olaj nagykereskedésben.

Természetesen nem csak a speciális olajok választéka kell, hogy minél szélesebb legyen, de a különböző márkák sokszínűsége is garantálja egy olaj nagykereskedés árukészletének elképzelhetetlen nagyságát. Az ismert, nagy nevű gyártókon túl a kisebb, még csupán feltörekvő cégek is megjelennek a kínálatban, hiszen a vásárlók számára garantálni kell az elérhető árakat is - persze csakis a minőséggel együtt.

Olaj nagykereskedésünkben Ön is megtalálhatja azokat a termékeket, amelyekkel nem csak Ön, de vásárlói is elégedettek lesznek. A kenőanyagokon túl a speciális olajok is az árukészletünk részei, így például a Total hidraulika olajai is megvásárolhatóak tőlünk, amelyek többféle típusban és kiszerelésben érhetőek el. Ha fontos az Ön számára a minőség, érdemes ezek közül választania, hiszen a Total hidraulika olajai az elérhető legmagasabb minőségi szintet garantálják!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg olaj nagykereskedésünk választékát, és láthatja: az árukészletünk mindenben megfelel az Ön elvárásainak is! Áraink kedvezőek, a kiszolgálás professzionális, tehát, ha olajat szeretne vásárolni, mindenképp megéri bennünket választania! Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés