Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2020.09.24
Olaj nagykereskedelem: a legkiválóbb márkák egy helyen

Olyan olaj nagykereskedést keres, ahol beszerezheti azokat a motorolajokat és egyéb kenőanyagokat, amelyeket a vásárlói a leginkább keresnek? Bárhová fordul, csak a rendelése egy részét tudják teljesíteni? Érdemes a mi olaj nagykereskedésünket választania, hiszen a kínálatunkban olyan márkák termékeit találhatja meg, amelyek nem csak a minőségükről híresek, de az áruk is kedvező!

Az olaj nagykereskedelem egyik legnagyobb problémája - ami egyébként jelen van bármilyen más termékek nagykereskedelmének életében is -, hogy a legtöbb olaj nagykereskedés csak az általa kiválasztott márkákat forgalmazza, aminek "köszönhetően" viszont a választék leszűkül. Ennek okán a kiskereskedők kénytelenek több helyről összeválogatni az árukészletüket, ami viszont rengeteg időt vesz igénybe, és feleslegesen bonyolulttá teszi az árubeszerzés műveletét.

Szerencsére azonban ez a probléma nem általános, hiszen lehet találni olyan olaj nagykereskedést, ahol mindent be lehet szerezni, amire szükség van egy üzlet feltöltéséhez; ilyen például a mi olaj nagykereskedésünk is! Kínálatunkban a legkiválóbb márkák találhatóak meg, mint például a Total, azElf, a Castrol, vagy a Fuchs, de természetesen ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen egyéb gyártók termékeit is forgalmazzuk. Választékunk ráadásul nem csupán a motorolajokra terjed ki, hiszen hidraulika-, hajtóműolajok, zsírok, fegyver-kenőanyagok, sőt, akkumulátorok is megvásárolhatóak tőlünk, és a személyautókon túl a haszongépjárművek és a mezőgazdasági gépek számára is kínálunk különféle kenőanyagokat.

Amennyiben olyan márkák olajait és egyéb termékeit keresi, mint a Total, az Elf, a Castrol, vagy a Fuchs, érdemes hozzánk fordulnia! Tekintse meg széles választékunkat, majd rendelje meg a szükséges termékeket, és töltse fel üzlete árukészletét a legkiválóbb kenőanyagokkal! 

Ha kérdése lenne a motorolajokkal, egyéb kenőanyagainkkal, vagy olaj nagykereskedésünk más termékeivel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink várják hívását!

Webáruház készítés