Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Papp Sándor - egy fiatal versenyző, aki egy átépített MZ motorral versenyez
2020.11.02

Cégünk nem csupán olaj és egyéb kenőanyagok nagykereskedelmével foglalkozik, hanem elkötelezettje a motorsportoknak is. Ennek kapcsán úgy döntöttünk, hogy kiválasztunk és támogatunk egy fiatal és tehetséges versenyzőt, aki különbözik a többitől, aki különleges, és aki olyasmit tud felmutatni, ami sokak figyelmére lehet érdemes. Az alábbiakban bemutatjuk Papp Sándort, aki hosszú versenyzői múlttal rendelkezik, komoly sikereket ért már el élete során, de még nagyobbak várnak rá a jövőben a motorversenyek terén.

Papp Sándor kajakosként kezdte sportolói pályafutását, legnagyobb sikere pedig egy Európa bajnoki cím, amelyet 2006-ban szerzett meg párosban, az Athénban megrendezett versenyen, majd 2007-ben, Sydneyben, a Fiatalok Olimpiáján szintén egy első helyezéssel gazdagodott. 2009-ben azonban egy betegség miatt abbahagyta a kajakozást, és átnyergelt a motorsportokra, azon belül pedig a dragversenyzésre, közismertebb nevén a gyorsulási motorversenyzésre.

Sándor egy MZ motor átépítésével nyert belépőt a gyorsulási motorversenyzés világába, és 2010 óta folyamatosan versenyez, egyetlen szezont sem hagyott ki. Elhivatottsága a garancia arra, hogy folyamatosan fejlessze önmagát – és természetesen a motorját is –, ez pedig egyre komolyabb sikerek felé űzi, és egyre magasabb célokat jelöl ki a számára.

Az idei motorverseny-szezon szeptember 20.-án lezárult, Sándor pedig újabb sikereket könyvelhetett el. Erre az évre három futamgyőzelem és egy második helyezés jutott osztályrészéül, aminek köszönhetően sikerült az összetett bajnokság élén végeznie, csapatával pedig így már nyolcszoros magyar bajnoknak mondhatja magát! Ezeken felül fontos még megemlíteni, hogy Sándor a rekordok megdöntésében is járatos; idén egy új országos idő (11,18mp) és sebesség (186,8km/h) rekordját sikerült felállítania.

Papp Sándor tehát nem csupán cégünk támogatottja, de a motorversenyzés komoly eredményekkel rendelkező, ifjú titánja is, aki már most beírta magát a magyar sporttörténelembe. Büszkék vagyunk rá, hogy mellette állhatunk, még ha csak képletesen is!

Vissza