Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2021.01.27
Olaj nagykereskedelem: ahol mindent megtalál

olaj nagykereskedésOlaj nagykereskedésünkben világmárkákkal, kedvező árakkal, online vásárlási lehetőséggel és gyors kiszolgálással várjuk vásárlóinkat!

Egy autófelszereléssel foglalkozó üzlet számára az egyik legfontosabb tényező az olyan partnerek megtalálása, amelyek képesek folyamatosan biztosítani azokat az árucikkeket, amelyeket a vevők a leginkább keresnek. Olaj nagykereskedésünk épp ilyen!

Termékeink minősége, illetve ügyfeleink elégedettsége a legfontosabbak olaj nagykereskedésünk számára, ezért választékunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa benne a számára leginkább megfelelő termékeket. Az árak ennek megfelelően változatosak, hiszen van, aki az olcsóbb motorolajokat keresi, és van, akinek a márka és a mögötte álló biztosítékok többet érnek a pénznél. Olaj nagykereskedésünk többek között a Total, az Elf, a Castrol, illetve a Fuchs olajait forgalmazza, de természetesen más gyártók különféle termékei is megtalálhatóak kínálatunkban.

Olaj nagykereskedésünk azonban nem csak motorolajokat kínál kedves vásárlóinak, hanem hidraulika- és hajtóműolajokat, zsírokat, fegyver-kenőanyagokat, emellett pedig a haszongépjárművek és a mezőgazdasági gépek számára is kínálunk kenőanyagokat.

Olaj nagykereskedésünkben tehát minden megtalálható, amire szüksége lehet üzlete zavartalan működtetéséhez, ráadásul igen kedvező áron, hiszen ügyfeleink elégedettsége az első és legfontosabb számunkra! Termékeinket akár online is megrendelheti, ami után néhány munkanappal már meg is kezdheti a polcok feltöltését az új árukészlettel, hiszen a szállítás gyors, raktárunkban pedig minden megtalálható.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését olaj nagykereskedésünk iránt, böngéssze választékunkat webáruházunkban, állítsa össze rendelését, majd küldje el nekünk csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink várják hívását!

Webáruház készítés