Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2021.02.23
Urania Daily 5W30 motorolaj teherautókhoz tervezve!

Urania Daily 5W30 motorolajUrania Daily 5W30 motorolaj, a teherjárművekre szabott kenőanyag! Az Iveco márkát és annak termékeit nem kell bemutatni senkinek sem, aki kicsit is járatos a teherautók, kamionok és buszok világában vagy látta már a jellegzetes emblémát az egyik ilyen jármű oldalán. Az Iveco nem csak jármű alkatrészek gyártásában jeleskedik, a nevét és szaktudását adta a minőségi kenőanyagok fejlesztéséhez is.

Az Urania Daily 5W30 motorolaj az Iveco és az Urania közös fejlesztésű terméke, amit kifejezetten mindennapos használatra, teherautók motorolajának terveztek. A teherautó motorolajoktól is ugyanazt várja el egy tulajdonos, mint a személyautó motorolajoktól, tehát a termék biztosítson kiváló kenést és tartsa tisztán a motor alkatrészeit. A motorolajoknak helyt kell állniuk hosszú távon is, hogy a naponta igénybe vett motoroknak hosszabb élettartamot és maximális teljesítményt tudjanak nyújtani, ezzel párhuzamosan pedig fenntartani az alkatrészek kopásállóságát.

Miben tud jobbat és többet nyújtani az Urania Daily 5W30 motorolaj, mint a többi, kategóriájában hasonló termék, aminek esetleg még az ára is megközelíti az Urania-jét? Az Urania Daily 5W30 motorolaj a szintetikus motorolajok típusába sorolható, ami azzal az előnnyel rendelkezik, hogy kiváló teljesítményt nyújt és a többi típushoz képest hatékonyabb is. 

A szintetikus Urania Daily 5W30 motorolaj megbízhatóan teljesít, hiszen direkt nagy igénybevételre tervezték, ami egy tehergépjárműnél nem szokatlan dolog. A termék a legjobb választás, mert hatékonyan támogatja a motor teljesítményét, állapotát és erősebbé teszi a kihívásokkal szemben. A hosszú utak, a változékony időjárási viszonyok, az ingadozó hőmérséklet, a nagy kocsisorokban történő lassú haladás vagy a terhek vontatása mind olyasmi, amivel egy teherautónak meg kell küzdenie, nem ritkán napi rendszerességgel. Az Urania Daily 5W30 motorolaj az Iveco motorok hűséges támogatója, ami gondoskodik a motorról hosszú távon. Webáruházunkból kedvező áron beszerezheti, vegye meg most!

Webáruház készítés