Amely termékünk rendeléskor nincs készleten az ár változhat. A jelenlegi alapolaj hiány miatt folyamatosan új ár listával dolgozunk.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Hidraulika olajból ne ár alapján válogasson!
2021.03.26

Hidraulika olajHidraulika olajokból a megfelelő típus és a minőség is hozzájárul a kiváló teljesítményhez! A kenőanyagokból a hidraulikus munkafolyadékok látják el az erőátvitel feladatát. Ezen kívül a lerakódások szabályozásában is nagy szerepük van, összességében a jármű teljesítményére és zavarmentes működésére vannak hatással.

A hidraulikus rendszerbe juttatott kenőanyag az itt található alkatrészek folyamatos kenésével segíti elő azok egyenletes teljesítményét, a meghibásodás elkerülését és a zavartalan működést. A hidraulika olajból nem véletlenül kapható annyiféle típus, mert ami az egyik rendszerhez tökéletes, az a másiknál már nem biztos, hogy beválik. A megfelelő termék kiválasztását befolyásolják a környezeti tényezők, a berendezés tulajdonságai is. Figyelembe kell venni a vásárlás előtt, hogy a motor magas hőmérséklet mellett működik e, víz jelenlétével is számolni kell vagy éppen a fokozott üledékképződést kell e kezelni.

A választást alaposan meg kell fontolni, a rossz minőségű hidraulika olaj ugyanis olyan problémákkal is járhat, mint a viszkozitás vesztés vagy a gumitömítések megmarása, de rövidebb élettartamhoz is vezethet. A drágább és minőségibb hidraulika olaj használata megtérül, nem kell motor javíttatásra költeni, egyszerűen csak kihozni belőle a maximumot.

hidraulika olajokból vannak márkásak és speciális tulajdonsággal rendelkező kenőanyagok is, ezeknek magasabb az ára, de a gyártási folyamat és a minőségi alapanyagok költségei is szerepelnek a végleges árban. A kenőanyag webáruházunkban márkás termékeket talál hidraulika olajokból is, amik minden elvárásnak megfelelnek. A Total, Fanfaro és Golden Oil termékei egy helyen megtalálhatóak az áruházunkban!

Válogasson nagyszerű ár-érték arányban kapható termékeinkből és intézze online a vásárlást! Minden felmerülő kérdést megválaszolunk, a problémákat megoldjuk, egyszerűen csak fel kell vennie a kapcsolatot velünk az egyik elérhetőségünkön, email-ben vagy telefonon!

Vissza