Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Hidraulikaolajra lenne szüksége?
2021.05.28

Hidraulikaolajok széles választékban, több gyártótól, ám minden esetben kiváló minőségben és kedvező áron, online vásárlási lehetőséggel!

Hidraulikával - és ezzel kapcsolatosan hidraulikaolajjal - az élet számos területén találkozhatunk, hiszen nem csupán a mezőgazdaságban és az iparban, de a közlekedésben, a kereskedelemben, sőt, akár egy háztartásban is előfordulnak olyan berendezések, amelyek valamilyen mértékben kihasználják a folyadékok erőátviteli képességét, sőt, már a gyermekjátékok között is találkozhatunk olyanokkal, amelyekben a hidraulika szerepet játszik, ám itt - a szó eredeti jelentéséhez igazodva - hidraulikaolaj helyett ténylegesen víz az erőátvivő folyadék.

hidraulikaolaj a hidraulikus berendezésekben az erőátvitelért felel, de emellett a súrlódás csökkentésében és az ebből adódó kopás megakadályozásában is szerepet játszik. A különféle berendezések esetében különböző hidraulikaolajokat kell alkalmazni, azaz mindig a gyári előírásnak megfelelő típussal kell feltölteni a rendszert, mert a rossz olajválasztás meghibásodásokhoz, illetve teljesítménycsökkenéshez vezethet. A legfontosabb érték a viszkozitás, ami, ha túl magas, az olajnyomás növekedéséhez vezet, ami károsíthatja a rendszert, de főként a tömítéseket, a túl alacsony viszkozitású hidraulikaolaj viszont "mindössze" teljesítménycsökkenést okoz.

Amennyiben hidraulikaolajat szeretne vásárolni, webáruházunk az Ön rendelkezésére is áll! Nálunk nem csupán a gyári értékeknek tökéletesen megfelelő hidraulikaolajokat, de a különböző gyártók egyaránt kiváló minőségű termékeit is beszerezheti, méghozzá igen kedvező áron! Hogy példát is említsünk: a Total HLP nettó 495 Ft/liter, a Total HVLP nettó 595 Ft/liter, ami kifejezetten jónak számít ebben a szegmensben.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az általunk kínált hidraulikaolajok iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Vissza