Vásárló belépés

Termékajánló

Partnereink

Hírek

12.02.2019 15:55
A fékfolyadék ellenőrzéséről, cseréjéről röviden

motorolaj

A fékfolyadékot a főfékhengerben előállított nyomás közvetítésére alkalmazzák, rendkívül fontos szerepet tölt be a járművek biztonságos használatát illetően. Ahhoz, hogy a fékfolyadék képes legyen betölteni e tekintetben kulcsfontosságú szerepét, bizonyos időközönként ellenőrizni szükséges.

A fékfolyadék állapotát tanácsos minden megtett 10.000 km út után ellenőrizni, általános szabályként pedig azt lehet mondani, hogy a fékfolyadékot 50.000 km megtétele vagy két év után kell cserélniük az autók tulajdonosainak. A manapság megvásárolható gépjárművek kezelési utasítása pontosan leírja, hogy az alkalmazott fékfolyadékot milyen gyakran kell ellenőrizni és cserélni, illetve, hogy milyen minőségű szert kell használni.

Ha ellenőrzéskor azt tapasztalja az autós, hogy a fékfolyadék szintje csökken, biztos lehet abban, hogy szivárgás van. Ebben az esetben sürgősen szakemberhez kell fordulni!

Amennyiben cseréhez vagy újratöltéshez lenne szüksége fékfolyadékra, fedezze fel választékunkat! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

WebShop System